Uw regionale partner
voor alle autoschades

Autoschade

Wij zijn al meer dan 25 jaar dé schadespecialisten in Limburg. Met kennis, kunde en vakmanschap zijn wij ijzersterk in schadewerk en glasschadeherstel. Brengt u met een gerust hart uw personenauto, bedrijfswagen of vrachtwagen naar ASN Autoschadegroep Limburg. Met oog voor kwaliteit handelen de medewerkers het gehele schadeproces voor u af.

AdobeStock_169234248

Kostenefficiënt

Met Quick Repair

Een kleine beschadiging aan uw auto. Iedereen maakt het wel eens mee: toch dat paaltje aangetikt, een parkeerdeukje of een krasje door een winkelwagentje.

Door middel van de Quick Repair methode repareren wij zulke kleine schades tegen lagere kosten. Quick Repair is een snelle manier om deukjes en krasjes uit uw auto te verwijderen.

ASN Autoschadegroep Limburg geeft snel en vakkundig advies en een kostenindicatie. Alle formaliteiten met verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon worden afgehandeld.

 

tesla-approved

Erkend reperateur

Elektrische auto's

ASN Autoschadegroep Limburg is een samenwerking aangegaan met de marktleider op het gebied van elektrische auto’s. Alleen de beste schadeherstelbedrijven worden erkend reparateur binnen het netwerk van Tesla.

Approved Body Shop

Onze medewerkers zijn opgeleid tot specialisten en op locatie Venlo is een werkplaats speciaal ingericht om een Tesla optimaal te kunnen herstellen. Alle Tesla’s worden volgens fabrieksvoorschriften hersteld, waardoor ook de veiligheid gewaarborgd blijft.

Wij zijn ook merkerkend schadehersteller voor o.a.: Ford, Opel, Kia, Hyundai en Tesla.

 

Foto 11-09-2021 09 22 02

Vervangend vervoer

Of haal- en brengservice

Wij hebben vervangend vervoer voor u klaar staan waarvan u gebruik kunt maken terwijl wij uw auto herstellen.

Laat u de schade aan uw auto bij een van onze vestigingen herstellen en wilt u geen gebruik maken van onze vervangend vervoer service? Dan kunnen wij u als alternatief onze haal- en brengservice aanbieden. Wij komen uw auto voor reparatie dan bij u ophalen en leveren de auto na reparatie weer netjes bij u af. U heeft hier verder geen omkijken naar.

De afspraken met uw verzekerings- of leasemaatschappij bepalen meestal onder welke voorwaarden u gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice. In veel gevallen is dit zelfs gratis.