Uw regionale partner
voor alle truckschades

Van bedrijfswagen tot vrachtwagen

Naast auto’s en kleine bussen, heeft ASN Autoschadegroep Limburg alles in huis om ook schades aan trucks vakkundig en efficiënt op te lossen.
Jarenlange ervaring maakt Truckschade Service Dévak een specialist op dit gebied van schadeherstel.

Regionale partner

ASN Autoschadegroep Limburg biedt bedrijven in de regio de mogelijkheid hun wagenpark tiptop in orde te houden tegen een scherpe prijs en een flexibele planning. Hierdoor blijven de kosten die onstaan doordat bedrijfswagens niet inzetbaar zijn tot een minimum beperkt. De ligging van de diverse werkplaatsen van ASN Autoschadegroep Limburg zorgt er voor dat we in heel Limburg onze diensten kunnen aanbieden.

AdobeStock_208672794

Schadeherstel

Met Quick Repair

Uw wagenpark is uw visitekaartje op de weg, een mobiel reclamebord. Een beschadigde wagen geeft een slechte en vaak onverzorgde indruk die het imago van uw bedrijf negatief kan beïnvloeden. Een bedrijfswagen is vaak zeven dagen per week in gebruik en helaas kost een reparatie tijd waardoor de bedrijfswagen niet gebruikt kan worden.

Schade herstel als het ú uitkomt

Autoschadegroep Limburg werkt echter door tijdens uw vakanties en bedrijfssluitingen waardoor er geen bedrijfswagen onnodig stil hoeven te staan. Samen met u bepalen we wanneer het voor u het juiste moment is uw wagenpark een opfrisbeurt te geven.

Zo blijft uw wagenpark ook uw visitekaartje op de weg.

AdobeStock_220296564

Spuitwerk

Vakkundig en efficiënt

Wij hebben jarenlange ervaring met het vakkundig en efficiënt herstellen van schades aan trucks en Dévak Truckschade Service is een specialist op dit gebied.

Wij beschikken over een speciale grote vrachtauto-spuitcabine. Dankzij zijn afmeting kunnen complete vrachtautocombinaties in de cabine onder geconditioneerde omstandigheden worden gespoten.

Er wordt gespoten met watergedragen lakken welke voldoen aan de strengste milieu-eisen. Voor het spuiten wordt gebruik gemaakt van HVLP-verfspuiten: de lak wordt zeer doelmatig gebruikt.

Dat is goed voor de kwaliteit van het spuitwerk én voor het milieu.

ASGL_richttechniek-truck

Richttechniek

Chassisschade

Schades die uw truck, trailer of bedrijfswagen in de meeste gevallen onrijdbaar maken zijn chassisschades. Bij een chassisschade is er meestal sprake van vervorming. Dit zijn zijdelingse, verticale, torsie en plaatselijke vervormingen.

Door de grote ervaring en expertise binnen ons team en de uitstekende inrichting en werkwijze zijn we in staat uw voertuig snel en vakkundig weer kaarsrecht op de weg te krijgen.

Voor het richten van bedrijfswagen en vrachtwagens zijn wij uitgerust met hoogwaardige apparatuur.